Tallers Anem a Pensar Junts i Juntes

A finals de novembre vam iniciar a una nova activitat adreçada als equips professionals de les entitats federades de Castella la Manxa. Es tracta dels tallers Anem a Pensar Junts i Juntes.

Aquests tallers neixen de la necessitat dels propis equips educatius, per tal de donar un major suport a la pràctica professional i de qualitat en la intervenció. Es tracta de comptar amb un espai on es pugui reflexionar, ajudar a millorar la pràctica diària de la intervenció i poder expressar dificultats, donant major qualitat a la intervenció i establint converses significatives.

El funcionament d’aquesta activitat és el següent: una educadora presenta el cas d’un/a jove al qual ha acompanyat; després de l’explicació s’obre un torn de preguntes on les persones assistents reflexionen sobre el cas. En les sessions està present una psicòloga que prèviament s’ha reunit amb la persona que fa la presentació. Aquesta psicòloga, durant l’explicació de el cas, va realitzant hipòtesis de treball i estratègies d’intervenció socioeducatives.

En el primer taller van participar una vintena de professionals i es van presentar dos casos, per part de les entitats federades Accem i ADIME.

Menú