Visites a entitats federades

Projectes relacionats

Trobades per establir un espai de contrast conjunt i compartir inquietuds

Des de FEPA pensem que establir una comunicació amb les entitats que formen part de la Federació és molt important. Per aquest motiu, des de fa uns mesos estem realitzant trobades que serveixin a les entitats per establir un espai de contrast, de compartir inquietuds i fer suggeriments en relació a la tasca que estem duent a terme com a Federació.

Creiem que és una bona oportunitat per poder captar millor l’opinió de les organitzacions en un moment força complicat. Esperem que això serveixi per millorar la resposta que com a Federació podem donar a totes les entitats.

D’aquesta manera, les primeres visites les vam realitzar al mes de maig i vam anar fent reunions amb directors, educadors, coordinadors i membres de l’equip de diverses organitzacions fins a finals del mes de juny. Tant de territori català com a nivell estatal, aprofitant la recent incorporació de la figura de coordinadora territorial a la seu de la Federació a Madrid. Ens hem reunit amb més d’una vintena d’entitats catalanes més algunes que el seu territori d’actuació és a la Comunitat de Madrid o Castella la Manxa.

Volem agrair a totes les entitats entrevistades seu temps i la bona predisposició.

En l’enllaç que us deixem a continuació podeu veure algunes de les fotografies que hem anat fent durant aquestes visites.

Noticies relacionades

Divuitè taller de suport educatiu

Sisena edició del cicle de tallers de suport educatiu pel jovent

XXIIIè, XXIVè, XXVè i XXVIè tallers de suport educatiu per a la joventut a Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona

taller de suport educatiu

Taller de suport educatiu al jovent a Tortosa

Menú